BEKIJK
PROJECT
BEKIJK
stap
ZOOM IN
OP DE FOTO

Fusie Som= en DAD Architectuur

Fusie Som= en DAD Architectuur
Som= en DAD Architectuur zijn samengegaan en gaan verder onder de naam O-M-D.

Som= uit Oldenzaal en DAD Architectuur uit Geesteren zijn samengegaan en gaan verder onder de naam O-M-D. Deze fusie markeert een belangrijke stap vooruit in onze groei en ontwikkeling, en we zijn verheugd om onze visie met u te delen: O-M-D, de totaal regisseur van duurzame woon-werk-leefomgevingen.

Door onze krachten te bundelen, hebben we een sterke basis van expertise en middelen gecreëerd om onze klanten nog beter van dienst te zijn. Met onze nieuwe naam, O-M-D, symboliseren we de eenheid en synergie die voortkomen uit deze fusie. We zijn ervan overtuigd dat deze fusie ons in staat stelt om een breder scala aan diensten aan te bieden en klanten te voorzien van hoogwaardige oplossingen voor hun woon-, werk- en leefomgevingen.

Bij O-M-D streven we ernaar om niet alleen architecturale ontwerpen te leveren, maar ook een integrale rol te spelen in het realiseren van duurzame en leefbare omgevingen. Onze nieuwe pay-off, "de totaal regisseur van duurzame woon-werk-leefomgevingen", weerspiegelt onze ambitie om klanten te begeleiden in het gehele proces, van concept tot realisatie. We willen een partner zijn die alle aspecten van een project in de hand heeft en zorgt voor een naadloze uitvoering.

Om onze nieuwe identiteit te tonen, hebben we ook een geheel nieuwe huisstijl ontwikkeld. Onze nieuwe website, o-m-d.nl, is het eerste tastbare resultaat van deze vernieuwing. We nodigen u graag uit om een kijkje te nemen en een glimp op te vangen van wat we te bieden hebben. De website is ontworpen met een moderne en gebruiksvriendelijke interface die u een overzicht geeft van onze diensten, projecten en expertise. We hebben gekozen voor een kleurenschema en ontwerp dat de frisheid en vernieuwing van onze fusie weerspiegelt. Het is ons doel om uw bezoek aan onze website zo inspirerend en informatief mogelijk te maken.

Met O-M-D willen we een belangrijke speler worden in de architectuurwereld. We zijn vastbesloten om innovatieve ontwerpen te leveren die niet alleen esthetisch aantrekkelijk zijn, maar ook duurzaam en functioneel. We geloven in het creëren van woon-, werk- en leefomgevingen die een positieve impact hebben op mensen en hun gemeenschappen.

We kijken uit naar de toekomst met opwinding en vertrouwen, en we hopen dat u met ons mee zult groeien. Samen kunnen we de norm stellen voor toekomstige bouw- en ontwerpprojecten en een blijvende impact maken.